تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن
سرخط خبرها

ثبت ۷.۳ میلیون تردد زائران در اربعین امسال|۶۵ درصد سفر‌ها با خودرو شخصی انجام شد

  • کد خبر: ۱۲۹۰۶۶
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۷
ثبت ۷.۳ میلیون تردد زائران در اربعین امسال|۶۵ درصد سفر‌ها با خودرو شخصی انجام شد
معاون وزیر راه و شهرسازی از ثبت ۷.۳ میلیون تردد زائران در اربعین امسال خبر داد و گفت: در اربعین امسال ۶۵ درصد از سفر‌های با خودرو‌های شخصی انجام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، شهریار افندی زاده در آیین تجلیل از دست اندرکاران پرواز‌های اربعین حسینی، اظهار داشت: از اردیبهشت امسال فعالیت ستاد اربعین برای سفر زائران در وزارت راه و شهرسازی آغاز شد، وظیفه وزارت راه در این بخش بسیار سنگین بود و جابجایی زائران نیازمند اقدامات گسترده‌ای بود.

وی ادامه داد: دوره اجرای طرح اربعین از ۱۱ تا ۳۱ شهریور بود که در این راستا مرز‌های مهران، شلمچه، چزابه، خسروی، تمرین و باشماق در بخش زمینی فعال بود.

وی با یادآوری اینکه طی ۳ هفته باید حدود ۷ میلیون سفر رفت و برگشت انجام می‌شد، گفت: در مجموع ۷ میلیون و ۳۰۵ هزار تردد مسافران در ایام اربعین امسال ثبت شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: سفر‌های اربعین از ۷ شهریور آغاز شد و اوج سفر‌های خروجی مربوط به روز‌های ۱۷ و ۱۸ شهریور بود.

افندی زاده با اشاره به برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت محور‌های غربی برای تسهیل تردد زائران اربعین، اضافه کرد: در این راستا محور ایلام- مهران چهارخطه شد و در مجموع حدود ۶۵ درصد از سفر‌های اربعین امسال از طریق خودرو‌های شخصی انجام شد.

وی همچنین به انجام ۲۴۳۱ پرواز در ایام اربعین، اضافه کرد: در بخش حمل و نقل هوایی، با دستور وزیر راه و شهرسازی ۶ میلیون تومان برای پرواز‌های رفت و برگشت اربعین تعیین شد.

خدمات‌رسانی به ۱۵۰۰ پرواز در روز

حمیدرضا سیدی مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران نیز در این مراسم اظهار کرد: شرکت فرودگاه‌ها دو ماموریت دارد؛ ساخت و بهره برداری از فرودگاه‌ها و کنترل ترافیک هوایی. ماموریت دوم با استفاده از ۱۱۲ سامانه مستقر در سطح کشور با حدود ۹۰۰ نفر کارمند شرکت فرودگاه‌ها انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در شبانه روز حدود ۱۵۰۰ پرواز در آسمان کشور مدیریت می‌شود، تصریح کرد: علاوه بر این روزانه صد‌ها پرواز نظامی، امدادرسانی و... توسط شرکت فرودگاه‌ها مدیریت می‌شود.

وی افزود: در اربعین امسال، پرواز‌ها مانند پرواز‌های حج بدون حاشیه و در بهترین وجه انجام شد. حدود ۱۴۰ هزار زائر اربعین در فرودگاه‌های کشور به عراق منتقل شدند.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: در فرودگاه امام (ره) خدمت ناوبری هوایی به ۱۵۲۸ پرواز در ایام اربعین ارائه شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->